Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Omyl duchovní svět musí být uchopitelný rozumem. Intelekt je projevem lidského ducha. Závěr je pak úplně mimo. Stav duše není určen na základě pocitů. Jenom protože se cítíte lépe, neznamená to, že jste blíže nebi. To co popisujete je pouze emocionální masturbace.

0 0
možnosti
Foto

Každý myslíme něco jiného. Jak váš intelekt uchopí depresi? Deprese a extáze jsou podle vás emocionální masturbace?

0 0
možnosti
MR

Z vlastního poznání  duchovní svět je jen pořád manipulací našeho statutu, za tím tímto už žádný duchovní svět není ani dobro a zlo, žádná personalita . Zde je potřeba překročit stav člověka a naučit se řeči rezonance superstavu. Duchovní je jen iluze a forma, jež si člověk vytváří na rozhraní oddělení se od sdílení se se společnosti a zatím vlastní nevyhraněností až k úsvitu a rozvoji své duševnosti. Vše co vnímáme  a jsme pořád se zobrazuje na  jedné a též platformě, kde na jedné straně řídí tělo a život sociální a instinktivní vědomí a na druhé skrz ní vnímáme  duševní podněty i to co považujeme za duchovní.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli vám dobře rozumím, ale já si na překračování personality nehraju. Veškerá terapie probíhá v rámci osobního. Aspoň zatím. Ale taky bych se časem rád dostal za to.

0 0
možnosti
JC

Deprese je projev skluzu duše směrem k peklu? Budiž, to dovedu pochopit.

Že deprese jsou léčitelné psychofarmaky, to je nezvratný tisíckrát prokázaný fakt.

Z toho mi tedy vyplývá, že lze vyvinout chemickou pilulku proti peklu.

A to je přeci blbost!

0 0
možnosti
Foto

Není to blbost, zrovna tak si můžete šlehnout drogu a jste v extázi. Ale co pak s těmi vedlejšími účinky, že. A vedlejší účinky mají pochopitelně i antidepresiva. Ale hlavně spoustě lidí žádná "pilulka proti peklu" prostě nepomůže.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS